TERMÉKEINK/TUJU

 

3802 Relaxáló tusfürdő/ Relaxing shower creamKedves leendő anyuka!
A melegítő zuhany nagyszerű érzés, különösen , ha a derékbőség tágul. A zuhanykrémünket pontosan az ilyen kis pihenő pillanatokra fejlesztettük ki, a bőröd terhesség alatti igényeihez szabva. Feltöltés, olyan illattal, amelyet még az érzékeny kismamák is kellemesnek találnak. Szülésznőként az a tippem, hogy menjünk úszni: nagy megkönnyebbülés lehet , ha leveszi a súlyt a lábáról és a hasáról, és enyhíti a hátfájást. Ezért zuhanykrémünk tökéletesen illeszkedik a táskájába egy uszodai kiránduláshoz. Tisztít és ápol: Ez a nyugtató hatású tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt, csökkenti a feszesség érzését, és ápolja a bőrt feltöltő rizskorpa olajjal és értékes homoktövis kivonattal. 
200 ml

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

107 Kamilla krém

DERMA CONTROL kamilla krém
 Sebvédelem és ápolás Bizonyítottan védi és támogatja a gyulladt és kipirosodott bőrt, valamint a...


281 Tonik

Arctonik
Alkoholmentes. Szemborogatásra is alkalmazható.
Fontosabb összetevők: Betain...


985 Contour lift szemápoló

A megereszkedett szemhéj otthoni és szalon alkalmazásra ajánlott. A tiszta növényi olajokon kívül, 5% természetes ásványi anyagot is...