TERMÉKEINK/SILK & PURE

 

450 SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab



SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab 24 óra leforgása alatt a bőrt rengeteg irritáló hatás éri: smink, faggyú, kosz, por és más környezeti szennyezőanyagok. Ha elmarad az alapos tisztítás, akkor ezek eltömíthetik a pórusokat, felboríthatják a természetes regeneráció folyamatát, és irritációhoz vezetnek. A gyengéd, cukor alapú felületaktív anyagokkal készült frissítő tisztítóhab gyorsan és alaposan tisztítja a bőrt, megszabadítja a szennyeződésektől. A barackvirágkivonat segít lebontani a környezeti toxinokat, az Aloe Vera, a betain és a D-panthenol védi a bőrt a kiszáradástól. A hab használatával a bőr tisztább, nyugodtabb, ragyogóbb hatást kelt. Könnyebben szívja magába és hasznosítja a tisztítás után alkalmazott bőrápoló termékek hatóanyagait.

A flakont felrázni nem kell! 


100/250 ml 

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

913 Age control szemráncfeszesítő krém

Augenpflege mit Lifting-Effekt

Ez a komplex, speciális összetevőkből és válogatott gyógynövény-kivonatokból álló krém segít a...


509 Papaya – gyógykréta tisztító maszk

Minden bőrtípusra.

Hatás:
– mélyen tisztító ásványi maszk
– a bőr tiszta, matt, finom és sugárzó lesz
–...


280 Tisztító Balzsam

Igényes, normál és száraz bőrre gazdag, mélyre hatoló tisztító balzsam a természetes kivonatoknak köszönhetően az igényes bőrt...