TERMÉKEINK/SILK & PURE

 

450 SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab



SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab 24 óra leforgása alatt a bőrt rengeteg irritáló hatás éri: smink, faggyú, kosz, por és más környezeti szennyezőanyagok. Ha elmarad az alapos tisztítás, akkor ezek eltömíthetik a pórusokat, felboríthatják a természetes regeneráció folyamatát, és irritációhoz vezetnek. A gyengéd, cukor alapú felületaktív anyagokkal készült frissítő tisztítóhab gyorsan és alaposan tisztítja a bőrt, megszabadítja a szennyeződésektől. A barackvirágkivonat segít lebontani a környezeti toxinokat, az Aloe Vera, a betain és a D-panthenol védi a bőrt a kiszáradástól. A hab használatával a bőr tisztább, nyugodtabb, ragyogóbb hatást kelt. Könnyebben szívja magába és hasznosítja a tisztítás után alkalmazott bőrápoló termékek hatóanyagait.

A flakont felrázni nem kell! 


100/250 ml 

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

375 SPF 50 FÉNYVÉDŐ KONCENTRÁTUM

KIS CSEPPEK NAGY HATÁS Bőrünk sokkal többre emlékezhet, mint mi, például minden leégésre, ami valaha volt. Mert mi, inkább...


972 Q10 Light kondicionáló krém

Q10 Light kondicionáló krém 
A stressz, a negatív környezeti ártalmak és az idő hatására a bőr gyorsabban öregszik. A...


255 Cukorszemcsés testpeeling

Zucker-Körperpeeling

A kristályos Brazil cukor, a Jojoba olaj és az E vitamin, valamint a Grapefruit vitalizáló hatása együttesen...