HÍREK

GALLAI ZSUZSA-DÍJ A BEAUTY SZAKKIÁLLÍTÁSON

A Charlotte Meentzen EU. Magyarország kft. létrehozta a Gallai Zsuzsa-díjat, amelyet a Beauty Forum szakkiállítás keretében megrendezendő Diákolimpia győztese vehet majd át, november 4-én, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.
– A díj alapításakor Gallai Zsuzsa életútját, a kozmetikus szakma iránti szeretetét és tiszteletét tartottuk szem előtt.  Zsuzsa elkötelezettsége, az oktatás, és a tanulás magas minőségéért tett erőfeszítései a szakmán belül is követőkre talált. Példamutató életútja, élete, talán a fiatalok számára is izgalmas lehet. Inspiráció, tudatosság a nagybetűs élet előtt. A díj útravaló a szakma rangjáért – mondta Merklik Lajos, a Charlotte Meentzen Kft. vezetője.
A Gallai Zsuzsa-díjat az őszi Beauty Forumon megrendezésre kerülő 7. Kozmetikus Diákolimpia győztes csapata, illetve a csapat szakiskolája nyerheti el. A tanulók oklevelet és ajándékcsomagot kapnak, az iskola oklevelet és serleget vehet át. Az iskola tanműhelye számára a Charlotte Meentzen Magyarország Kft. fél évig biztosítja a professzionális kozmetikumokat az alapképzéshez. Emellett szakmai útmutatást és bemutatókat is tartanak.
A díj a Beauty Forum szakkiállításon, a 7. Kozmetikus Diákolimpia eredményhirdetésén kerül átadásra.

Közzétéve: 2022-11-01